Πολιτική Αποστολής και Επιστροφής Προϊόντων

1. Η αποστολή των προϊόντων που πωλούνται μέσω της Ιστοσελίδας μας, pagoni.gr, θα πραγματοποιείται το συντομότερο δυνατό, και σίγουρα εντός 30 ημερών από την ημερομηνία παραγγελίας για προορισμούς εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Ηνωμένου Βασιλείου, καθώς και εντός 45 ημερών για παραγγελίες με προορισμό τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής , Ασία, Αυστραλία,Αφρική και όπου αλλού ζητηθεί .

Όσον αφορά την επιστροφή ή την αντικατάσταση των προϊόντων:

Τα προϊόντα που διαθέτουμε  είναι αρίστης ποιότητος, ελεγμένα και  αποθηκεύονται σε χώρους που πληρούν υψηλές προδιαγραφές αποθήκευσης.

Για την  περίπτωση επιστροφής γίνεται δεκτή εάν είναι εντός 3 ημερών από την παραλαβή και με γνωστοποίηση προς εμάς ηλέκτρονικά με mail την ίδια ημέρα της παραλαβής.Το προίον πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, αχρησιμοποίητο εντός του original packing του Οίκου μας . Η επιστροφή χρημάτων ή αντικατάσταση γίνεται μετά την παραλαβή του  προϊόντος.

Σε περίπτωση που τα προϊόντα επιστραφούν από τον αγοραστή στην εταιρία μας μέσω πρακτορείου μεταφορών, τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον αγοραστή.

 


2. Παραγγελίες που πραγματοποιούνται κατά λάθος: δυνατότητες και όροι επιστροφής

Εάν ακυρώσετε μια παραγγελία πριν την αποστολή, δεν υπάρχουν έξοδα. Σε περίπτωση ακύρωσης μετά την αποστολή αλλά πριν την παράδοση, το κόστος μεταφοράς βαρύνει τον πελάτη.

 


3. Όροι και τρόποι επιστροφής χρημάτων λόγω ακύρωσης παραγγελίας ή επιστροφής προϊόντων

Κάθε επιστροφή χρημάτων γίνεται μόνο με πίστωση του λογαριασμού του πελάτη ή με πίστωση της κάρτας του.
Η πίστωση του ποσού γίνεται εντός 15 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία επιστροφής.

Πάντα συνιστούμε στους πελάτες να επικοινωνούν μαζί μας εάν έχουν αμφιβολίες σχετικά με τα προϊόντα πριν την αγορά τους.

 


4. Παραδόσεις – Αποστολές προϊόντων – Κόστος μεταφορικών – Ποιες χώρες/περιοχές καλύπτει η Μαριάννα Σαμούχου – Παγώνη, PAGONI MAISON DES CRAVATES.

Για αποστολές γενικά , επικοινωνήστε μαζί μας για προσφορά σχετικά με το κόστος αποστολής.

Για άμεσα διαθέσιμα προϊόντα, παραδίδουμε συνήθως σε 3-5 εργάσιμες ημέρες σε ολόκληρη την Ελλάδα. Για το εξωτερικό,νησιά και δυσπρόσιτες περιοχές, ο χρόνος παράδοσης ενδέχεται να είναι μεγαλύτερος.

Σε περιόδους μεγάλης κίνησης π.χ περίοδο γιορτών , εκπτώσεων , αιχμής αγοράς οι αποστολές ενδέχεται να έχουν καθυστερήσεις λόγω φόρτου των δικτύων μεταφορών π.χ couriers που δεν ευθύνεται ο Οίκος μας.

 


5. Τρόποι Αποστολής και Χρέωσης Μεταφορικών Εξόδων

Όλα τα προϊόντα της εταιρείας  Μαριάννας Σαμούχου – Παγώνη, PAGONI MAISON DES CRAVATES, παραδίδονται σε εσάς μέσω διαφορετικών τρόπων:

1. Με υπηρεσίες ταχυμεταφορών (Couriers).
2. Με Πρακτορείο Μεταφορών (για παραδόσεις μακρινές π.χ Εκτός Ελλάδας, μεγάλου όγκου ή βάρους).
3. Με παραλαβή από τα 2 φυσικάς μας καταστήματα, 1) ΕΔΡΑ – ΚΟΛΩΝΑΚΙ, ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 16, τηλ.210 3627649, τκ.10671και 2) ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ, ΣΩΤΗΡΟΣ ΔΙΟΣ 20,τηλ.210 4137710, τκ.18535 
4.Με ταξί ασυνόδευτο πακέτο κατόπιν συμφωνίας με τον πελάτη.

 


6. Ειδικότερα: Δικαιώματα Καταναλωτή & Δικαίωμα Υπαναχώρησης

Η εταιρεία Μαριάννα Σαμούχου – Παγώνη, PAGONI MAISON DES CRAVATES υποχρεούται να παρέχει στον χρήστη/επισκέπτη πλήρη ενημέρωση πριν από την ολοκλήρωση της αγοράς, συμπεριλαμβανομένων των εξής:

α. Τα κύρια χαρακτηριστικά του προϊόντος.
β. Τη συνολική αξία των προϊόντων/αγαθών, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. και άλλων τελών.
γ. Επιπλέον οικονομικές επιβαρύνσεις (έξοδα αποστολής, παράδοσης, ταχυδρομείου).

Σημειώνεται ότι οι φωτογραφίες των προϊόντων θεωρούνται ενδεικτικές, λόγω διαφορών στο χρώμα και άλλες λεπτομέρειες. Αυτές οι μικρές διαφορές δεν επηρεάζουν την ποιότητα των προϊόντων.

Μετά την ολοκλήρωση της αγοράς και την καταβολή του ποσού, η εταιρεία οφείλει να παραδώσει το προϊόν εντός Ελλάδος ή και του εξωτερικού  εντός   λογικού πλαισίου   (το αργότερο 30 ημέρες από την ημερομηνία παραγγελίας, ή βάση της συμφωνίας με τον πελάτη). Σε περίπτωση αναστολής χωρίς δικαιολογία, ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να ακυρώσει τη σύμβαση και να λάβει πίσω τα χρήματα.

Επιστροφές, αλλαγές ή αντικαταστάσεις γίνονται σύμφωνα με την πολιτική αποστολής και επιστροφής.

Για περαιτέρω ερωτήσεις ή αν χρειάζεστε βοήθεια, επικοινωνήστε μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..