Δραστηριότητά μας στο CORPORATE DIVISION

 

Το 1933 ιδρύθηκε ο Οίκος με την επωνυμία «PAGONI Maison Des Cravates», ο οποίος μέχρι και σήμερα κατέχει την πρώτη θέση στον τομέα της γραβάτας και των ανδρικών – γυναικείων αξεσουάρ  ποιότητας.

 

Ο συγκεκριμένος οίκος διαθέτει αλυσίδα καταστημάτων λιανικής με τα ως άνω αξεσουάρ, 5 συλλογών PAGONI, και 80 των καλυτέρων Brands του εξωτερικού.

 

Η εταιρεία, «PAGONI MODA» δραστηριοποιείται στον τομέα της χονδρικής πώλησης με μεγάλη επιτυχία, δημιουργώντας είδη ένδυσης και αξεσουάρ, για τους συνεργάτες – πωλητές, καθώς και επιχειρηματικά δώρα για:

 

  • Μεγάλες εταιρείες - Αλυσίδες καταστημάτων - Μουσεία - Υπουργεία - Δημόσιους Οργανισμούς - Αεροδρόμια - Αεροπορικές Εταιρείες - Εκθέσεις  - Τράπεζες κλπ.

 

Η δραστηριότητα της εταιρείας «PAGONI MODA», περιλαμβάνει τους εξής τομείς:

 

  • Αποκλειστικό σχεδιασμό / styling, ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε εταιρείας για προβολή, image και prestige στα είδη ένδυσης (στολές). Διαθέτει υπερσύγχρονο δημιουργικό - σχεδιαστικό τμήμα, με άριστες γνώσεις του διεθνούς fashion trend. Ο σχεδιασμός μας είναι προϊόν μελέτης και συνεργασίας με τον πελάτη, και γι αυτό το αποτέλεσμα είναι πάντα ανάλογο με το image της κάθε εταιρείας – πελάτη.

  • Δημιουργία – κατασκευή και εκτέλεση μαζικών παραγγελιών σε είδη ένδυσης – στολές, αξεσουάρ μόδας, αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας, επιχειρηματικά δώρα, βάσει ή των ως άνω αποκλειστικά σχεδιασμένων προϊόντων από την «PAGONI MODA» ή και σχέδια από την διαφημιστική εταιρεία του πελάτη. 

 
Σημείωση: Η επιμέλεια από τον σχεδιασμό μέχρι την παράδοση των προϊόντων στον πελάτη, είναι σχολαστική  στην κάθε της λεπτομέρεια!!!

 

  • Η ποιότητα λόγω της τεχνογνωσίας μας και της  πολυετούς μας εμπειρίας, είναι πάντοτε αρίστη!! Θα θέλαμε να σημειώσετε ότι τα προϊόντα μας είναι ποιότητας και styling boutique!!

  • Χρόνος παράδοσης, των μαζικών παραγγελιών, π.χ.  στολών κλπ., είναι ο συντομότερος της «αγοράς»!

  • Οι τιμές μας είναι άκρως ανταγωνιστικές, ποτέ εις βάρος της ποιότητας!

 

 

 

Προϊόντα σχεδιασμού και κατασκευής «PAGONI MODA» :

 

* Πουκάμισα * Γραβάτες * Φουλάρια /Μαντήλια * Παρεό * Κασκόλ * Pins * Μπλουζάκια τύπου polo shirt * Μπλουζάκια T-shirt * Φούτερ * Καπελάκια * Φόρμες * Παντελόνια * Τσάντες * Beauty Cases * Τσάντες - θήκες για laptops και κινητή τηλεφωνία * Ζώνες * Μανικετόκουμπα * Ρολόγια * Κοσμήματα , καθώς και επιχειρηματικά δώρα οποιασδήποτε μορφής.

 

 

 

Είναι χαρά για μας να έχουμε μια συνάντηση είτε στα γραφεία μας είτε στο χώρο σας, προκειμένου να σας παρουσιάσουμε από κοντά «δουλειές» και προϊόντα της εταιρείας μας, επειδή πιστεύουμε ότι είναι του ενδιαφέροντός σας!!

 

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επεξήγηση – παρουσίαση.

 

 

 

Μαριάννα Παγώνη - Σαμούχου

 

Marianna Pagoni MODA & CO EE  

 

19, Αcademias st. – 1st floor

 

Athens 106 71 

 

Tel.: +30 210-4135026, Tel.: +30 210-3627649

 

Fax: +30 210-3647343

 

Mob: +30 6948502755 

 

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

website: www.pagoni.gr

 

Instagram: @pagonimaison

 

 

 

Μερικούς από τους πελάτες μας:

 

Ο Οίκος Pagoni έχει τη χαρά να συνεργάζεται, να σχεδιάζει και να κατασκευάζει προϊόντα αποκλειστικά για μερικούς από τους πιο καταξιωμένους ομίλους διεθνώς, τους οποίους και δεν αναφέρουμε στην ιστοσελίδα μας. Επίδειξη των προϊόντων αυτών, δημιουργίες με τα logos για κάθε πελάτη, γίνεται κατόπιν ραντεβού στο χώρο των γραφείων μας – show rooms.

 

Ο ΟΜΙΛΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ PAGONI ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ, ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.

 

ΕΞΑΛΛΟΥ Η ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΧΩΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΓΓΥΗΣΗ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ  ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΝΕΜΟΥΜΕ.